Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Activitats > Festa del Futbol Català

Festa del Futbol Català

9 de Juny - 18 de Juny
CE Torrent de Llops i Pavelló Municipal
Festa del Futbol Català

Martorell rebrà per vuitena vegada la Festa del Futbol Català, que reunirà les finals de les competicions de futbol i futbol sala de categories base que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF).  Martorell encadena, des del 2015, i de manera ininterrompuda, set temporades sent la seu d’aquesta gran festa del futbol català. La primera va ser el 2012.

Durant dos caps de setmana consecutius, els amants del futbol i del futbol sala podran gaudir d’aquesta fita amb un total de 29 partits, 17 de futbol i 12 de futbol sala on es podrà veure les semifinals i finals del bo i millor d’aquest esport de categories que van des de prebenjamí fins a amateur. Es celebra als seus equipaments i pavellons les rondes eliminatòries i les finals, i a més és seu d’altres activitats vinculades als dos esports d’equip.

L’any passat els partits i l’entrega de premis de cada categoria van estar acompanyades també del clínic d’entrenadors de futbol sala que va organitzar el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala. Aquesta formació va estar dirigida a tècnics, aficionats del futbol sala i professionals i va comptar amb la participació d’entrenadors d’alt nivell.

 

Organitza: Federació Catalana de Futbol

Localització

Notícies Relacionades

  • Curs defensa femenina

    Curs de defensa personal en modalitat Nihon Tai Jitsu dirigit específicament a les dones en el marc […]

  • Memorial David Ruiz Guijarro

    Competicions de judo composen aquest memorial record a la figura de David Ruiz Guijarro.   Organitza: Club […]