Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Martorell > Martorell rep a Brussel·les la distinció de ‘Ciutat Europea de l’Esport 2023’

Martorell rep a Brussel·les la distinció de ‘Ciutat Europea de l’Esport 2023’

Martorell rep a Brussel·les la distinció de ‘Ciutat Europea de l’Esport 2023’

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor d’Esports, Gerard Mimó, i les regidores Rosa Cadenas i Soledad Rosende, ha recollit aquest dimarts la bandera que acredita Martorell com a ‘Ciutat Europea de l’Esport 2023’. Ha estat en un acte al Parlament Europeu de Brussel·les, que posa en valor l’aposta del nostre municipi per la promoció dels valors de l’esport, així com la qualitat dels nostres equipaments esportius.

Fonollosa ha afirmat que “és un orgull que el nom de Martorell soni alt i clar al Parlament Europeu, on han assistit membres de diferents ciutats europees, esportistes d’elit i representants de les organitzacions europees i mundials del món de l’esport”. “Hem recollit el guardó que reconeix el nostre municipi com un gran exemple de posicionament de l’esport al servei de la salut, la cohesió social i l’educació”.

Amb aquest nomenament, Martorell té l’oportunitat d’acollir i organitzar un ampli programa d’esdeveniments per divulgar la idea de l’activitat física i de l’esport que ha estat mereixedora d’aquest reconeixement, així com establir vincles i compartir projectes esportius amb altres municipis europeus membres de la xarxa.

La candidatura martorellenca estava avalada pel Consell Català de l’Esport, la Diputació de Barcelona, els Serveis Territorials d’Educació, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, la Federació Catalana de Futbol, la Federació Catalana d’Handbol, la Fundació Johann Cruyff, la Volta Ciclista a Catalunya i l’Aliança Educativa 360.

Documentació relacionada

  • Més informació

Notícies Relacionades