Traducció no oficial gentilesa de Google

Inici > Exposicions > Elogi del Malentès

Elogi del Malentès

Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis.

Dates: Del  19 de març al 30 de maig de 2021.

Horaris: Dijous i divendres de 17h a 20h

Dissabtes i diumenges de 10’30h a 14h.

De l’1 al 5 d’abril, tancat.

«Elogi del malentès» és una exposició itinerant del Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, comissariada per Joana Hurtado Matheu, i en col·laboració amb els municipis que l’acullen.

La mostra és una invitació a reflexionar sobre el conflicte que destapa el malentès i l’oportunitat que proporciona per descobrir un punt de vista alternatiu a través de 18 obres de 14 artistes dones: Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala.

https://www.diba.cat/es/web/oda/elogidelmalentes

ACTIVITATS VINCULADES:

Divendres 19 de març a les 18’30h. Inauguració de l’exposició amb el recital poètic “Aquest amor que no és u”,  a càrrec de Blanca Llum Vidal i Sara Fontán. En el marc del DIVERS, Festival de Poesia de Martorell.

Diumenge 24 d’abril a les 12h. “Joc de paraules”. Visita dinamitzada i taller experimental per a famílies amb infants preferiblement a partir de 6 anys.

Dissabte 8 de maig a les 17h. Taller a càrrec de l’artista Núria Güell per als participants a l’exposició “Processos”, comissariada per Obertencanal.

Divendres 14 de maig a les 19h. “Paraules creuades”. Visita dinamitzada per a públic general a partir de 16 anys.

SERVEI EDUCATIU:

“Explorem el malentès”, visita dinamitzada i taller experimental adreçades a grups de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. A càrrec d’A Bao A Qu.

Organitzada pel Programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona.