Traducció no oficial gentilesa de Google

Esport, diversitat i cohesió social

 

16 de novembre del 2023

En el marc del calendari d’activitats de celebració de Martorell CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT 2023, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell ha programat un cicle de seminaris amb l’objectiu de generar coneixement i compartir experiències sobre  l’Esport Saludable al servei de l’Educació, la Cultura i la Cohesió Social.

Cohabitem en una societat diversa, cultural, econòmica, amb diversitat de gènere i amb diversitats capacitats, entre altres, som un grup divers. La cohesió social, doncs, es converteix, en un repte i alhora en una oportunitat per abordar aquesta diversitat i fomentar la integració i la inclusió.

En aquesta jornada explorarem les connexions entre l’activitat física i esportiva i la construcció d’una societat més cohesionada.

Ens endinsarem en les condicions necessàries perquè l’activitat esportiva sigui un impulsor efectiu de cohesió social. Com podem assegurar-nos que aquesta pràctica contribueix a la igualtat d’oportunitats i a la creació d’un teixit social més fort i més inclusiu?

UBICACIÓ

Auditori Joan Cererols – Centre Cultural de Martorell

Plaça de les Cultures s/n, 80760 – Martorell

COL·LABORADORS