Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Handbol > La Festa de l’Handbol Català celebra els seus èxits a Martorell

La Festa de l’Handbol Català celebra els seus èxits a Martorell

La Festa de l’Handbol Català celebra els seus èxits a Martorell

Martorell ha estat la seu de la 29a edició de la festa de l’Handbol Català que organitza la Federació Catalana d’Handbol, on s’ha reconegut un centenar d’entitats, clubs, ajuntaments i jugadors i jugadores d’handbol pel seu camí i els seus èxits. Víctor Tomàs, Francisco Blázquez i Josep Mayoral han rebut les insígnies d’or i brillants per part de la Federació, la màxima distinció que entrega aquesta entitat.

En clau local, l’Ajuntament de Martorell, el Club Handbol Martorell i l’àrbitre Miquel Florenza també han estat premiats, els dos primers amb els trofeus FCH i amb la insígnia d’argent el tercer, en la seva dedicació per promoure l’handbol.

La gala d’aquesta nit ha servit per posar sobre la taula els èxits de l’handbol català dins i fora de les seves fronteres. Per això s’ha premiat els clubs i equips que s’han proclamat campions en competicions nacionals i les seleccions catalanes en cites estatals, però també les entitats que defensen la igualtat, dins el Pla d’Igualtat de la FCH (Handbol Sant Joan Despí, FH Roquerol i CH Sant Andreu), i aquelles que han complert anys durant la temporada (Rancho Castelldefels, CH Sant Andreu i GEIEG).

Més imatges

Documentació relacionada

  • Federació Catalana d'Handbol
  • Totes les imatges
  • Més informació