Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Sin categoría > Esport Adaptat > Martorell acull la 2a jornada de Lliga Catalana de natació adaptada

Martorell acull la 2a jornada de Lliga Catalana de natació adaptada

Martorell acull la 2a jornada de Lliga Catalana de natació adaptada

Martorell va encetar la seva capitalitat com a Ciutat Europa de l’Esport 2023 amb la 2a jornada de Lliga Catalana de natació adaptada el dissabte 21 de gener al Complex Esportiu La Vila . La Federació Catalana d’Esport amb Discapacitat Física (FCEDF) i l’Ajuntament de Martorell van organitzar conjuntament aquesta cita.

Aquesta jornada va aplegar els i les millors esportistes d’aquesta disciplina, amb prop d’un centenar de nedadors. La puntuació de la jornada va servir per sumar punts a la classificació final. Nedadors i nedadores com Núria Marqués van provar de batre les seves marques a la piscina martorellenca.

Martorell, Ciutat Europea de l’Esport 2023, acollirà el proper 3 de juny els XV Jocs Catalans d’Esport Adaptat, un esdeveniment que englobarà a la ciutat competicions i activitats d’esport adaptat, principalment Campionats de Catalunya. Les disciplines que tindran competició en els diversos equipaments del municipi seran les següents: basquet en cadira de rodes, hoquei en cadira de rodes, natació, petanca, quadrugbi i pàdel.

Documentació relacionada

  • Resultats de la jornada
  • FCEDF

Notícies Relacionades