Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Ciclisme > Multitudinària sortida des de Martorell de la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2023

Multitudinària sortida des de Martorell de la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2023

Multitudinària sortida des de Martorell de la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2023

Martorell, Ciutat Europea de l’Esport, va ser el punt de partida de la sisena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2023Des de primera hora del matí, les immediacions del carrer de Josep Vilar es van omplir de ciclistes, equips, corredors, simpatitzants, curiosos i aficionats del ciclisme que no van voler perdre’s cap detall.

Després de la presentació dels 25 equips participants, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i Antoni Folqué, qui va ser president de la Penya Ciclista Martorell durant 25 anys, han tallat la cinta de sortida. També hi han estat presents el president de la Volta a Catalunya, Rubén Peris, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Gerard Mimó, el ciclista martorellenc Israel Núñez, i l’actual president de la Penya Ciclista, Enric Balcells.

Els ciclistes van passar pels carrers de Josep Vilar, Francesc Riera, Enric Prat de la Riba, Ausiàs March i la plaça dels Països Catalans, abans de continuar per carretera una etapa que va acabar amb sprint en grup al municipi de Molins de Rei.

Aquesta penúltima prova va unir la nostra població i Molins de Rei en una jornada de 174,1 quilòmetres que ha dut els ciclistes per terrenys trencacames pel centre de Catalunya per Piera, Igualada, Santa Maria del Camí, les Terres de Lleida, Santa Coloma de Queralt, Sant Joan de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia, l’Alt de la Creu de l’Aragall i Pallejà.

Més imatges

Documentació relacionada

  • Volta Ciclista a Catalunya
  • Més informació

Notícies Relacionades