Traducció no oficial gentilesa de Google

Què volem dir quan parlem de valors a l’activitat física i l’esport?

 

13 d’abril del 2023

En el marc del calendari d’activitats de celebració de Martorell CIUTAT EUROPEA DE L’ESPORT 2023, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell ha programat un cicle de seminaris amb l’objectiu de generar coneixement i compartir experiències sobre  l’Esport Saludable al servei de l’Educació, la Cultura i la Cohesió Social.

Des de fa molts anys, el sector de l’activitat física i de l’esport (públic, privat, sense afany lucratiu, privat comercial,….) ens hem omplert la boca amb el relat dels valors individuals i socials positius que la pràctica de l’activitat física i esportiva genera. Però, alhora, tots podem apreciar i viure situacions en què determinades pràctiques d’activitat física i esportiva, en cap cas, es poden considerar positives des de la perspectiva dels valors individuals i socials.

Diversos autors dels àmbits de  l’antropologia i de la sociologia defensen la tesi que l’esport no té valors en si mateix i que no són qualitats pròpies, sinó que són el resultat de valoracions realitzades per individus, empreses o per institucions.

En aquest tercer seminari volem debatre sobre aquesta temàtica introduint elements que ens ajudin a compartir un mateix llenguatge, reflexionar de forma crítica i proposar elements que contribueixin a millorar la pràctica de l’activitat física i esportiva des de la perspectiva de la seva contribució a la construcció d’una societat millor.

Properament, obertura d’inscripcions.

COL·LABORADORS