Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Jornades i formacions > Esport i educació, temàtica de la segona jornada del cicle de seminaris organitzats a Martorell

Esport i educació, temàtica de la segona jornada del cicle de seminaris organitzats a Martorell

Esport i educació, temàtica de la segona jornada del cicle de seminaris organitzats a Martorell

L’Auditori Joan Cererols va acollir el passat 13 d’abril el seminari ‘L’esport educatiu a temps complet i el seu impacte en la millora de les oportunitats educatives’, organitzat per la Regidoria d’Esports. Des d’una perspectiva de l’educació a temps complet, es va apropar als assistents als plantejaments pedagògics que configuren la pràctica de l’activitat física i esportiva, i la seva rellevància en la millora de les oportunitats i l’equitat educativa, així com també del rendiment escolar.

A la jornada hi van assistir membres de les direccions dels centres educatius de Martorell, professors i mestres d’educació física de la ciutat i altres municipis de la comarca, professionals de l’activitat física i de l’esport i tècnics dels diferents departaments de l’Ajuntament de Martorell i del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

El seminari va comptar amb les ponències el doctor en pedagogia i professor lector al Departament de Pedagogia de la UdG, d’Edgar Iglesias, que va parlar d’Educació a temps complert; el director del PMSAPM, Valentí Santos, qui va introduir l’esport educatiu amb visió 360; i la coordinadora de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Teresa Sambola, qui va presentar el projecte Joventut Esportiva, Societat Activa.

L’acte va estar presentat per la periodista i vicedegana del col·legi de periodistes, Núria de José, i va concloure amb una taula rodona amb la participació d’Edgar Iglesias, Valentí Santos i el director de l’Aliança Educació 360, Enric Aragonès.

Aquesta va ser la segona jornada del Cicle de Seminaris ‘L’Esport al Servei de l’Educació, la Cultura i la Cohesió Social’ que el departament d’esports de l’Ajuntament de Martorell ha programat durant tot l’any en el marc dels actes de celebració del reconeixement del municipi com Ciutat Europea de l’Esport 2023.  La propera sessió tindrà lloc el dijous 29 de juny i tractarà l’esport en valors.

 

Més imatges

Notícies Relacionades