Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Martorell > Martorell Educa 360 Premi “Be Active” de la Comissió Europea

Martorell Educa 360 Premi “Be Active” de la Comissió Europea

Martorell Educa 360 Premi “Be Active” de la Comissió Europea

El programa ‘Martorell Educa 360’, impulsat per l’Ajuntament de Martorell, ha estat primer classificat en la categoria ‘BeActive Educació’. La categoria premia com l’educació pot animar els infants a seguir actius fora de l’esport o activitat física típica de l’escola. Això inclou les activitats extraescolars i altres propostes creatives que creen un entorn educatiu actiu.

Aquest és el quart curs que està en marxa ‘Martorell Educa 360’ amb 140 grups d’activitats i 80 monitors i monitores. El propòsit és reduir desigualtats, oferir oportunitats educatives de qualitat, connectar l’escola amb l’entorn, enfortir el lideratge educatiu de l’Ajuntament i promoure l’educació no formal.

Els ‘BeActive‘ 2023 tenen com a objectiu premiar i donar visibilitat a projectes i iniciatives que han promogut amb èxit l’esport i l’activitat física a tot Europa. Contribueixen a la iniciativa HealthyLifeStyle4All i a la promoció de l’esport sostenible i verd.

Segons el premi, els projectes es poden centrar en centres educatius i llocs de treball, així com en persones de comunitats locals. També poden donar suport i promoure els vincles entre generacions mitjançant la pràctica de l’esport i l’activitat física.

A més de premiar organitzacions específiques, l’atorgament de premis també dona visibilitat i suport a la difusió d’idees, iniciatives i bones pràctiques innovadores a tot Europa.

 

https://martorelldigital.cat

Notícies Relacionades