Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Sin categoría > L’ACGEP celebra a Martorell els professionals de la gestió esportiva en una gala amb 37 premiats

L’ACGEP celebra a Martorell els professionals de la gestió esportiva en una gala amb 37 premiats

L’ACGEP celebra a Martorell els professionals de la gestió esportiva en una gala amb 37 premiats

La Ciutat Europea de l’Esport 2023 també ha rebut un reconeixement, emportant-se el Premi a la Gestió Esportiva Pública de Municipis de més 20.000 fins a 50.000 habitants.

L’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) ha celebrat la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva en un acte on hi han assistit més d’un centenar i mig de persones. La gala ha tingut lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell, ciutat que enguany celebra la seva nominació com a Ciutat Europea de l’Esport.

Enguany, l’entitat ha atorgat 37 reconeixements repartits entre premis per categories, premis d’honor, mencions i reconeixements especials. El Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé, ha volgut reconèixer a tots els premiats i premiades la tasca feta els darrers anys, especialment després de la pandèmia de la COVID-19. “Malgrat les dificultats, tots els gestors i gestores esportius de Catalunya hem aconseguit sobreposar-nos i fer possible que l’esport sigui el motor de la societat”.

La ciutat de Martorell ha estat una de les guardonades de la nit en la categoria de Premi a la Gestió Esportiva Pública de Municipis de més de 20.000 fins a 50.000 habitants. L’ACGEP ha valorat la proclamació del municipi com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, l’acollida de la sortida de la 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, el seu teixit associatiu esportiu, la implantació del projecte Esport Educatiu a l’Escola i la promoció de noves instal·lacions esportives.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha agraït a l’ACGEP el reconeixement “a una manera d’entendre l’esport, al servei de l’educació, la cultura i la cohesió social”.  A més, el batlle ha obert la gala com la ciutat amfitriona dels premis i ha presentat als més de 150 assistents el compromís de la ciutat amb l’esport i l’activitat física.

La vuitena edició dels Premis Catalunya a la gestió esportiva ha incrementat el nombre de guardons en algunes de les seves categories aprofitant que l’ACGEP celebra enguany el seu 30è aniversari.  El president de l’entitat, Josep Campaña, ha recordat que “la força de l’ACGEP és la de treballar en xarxa per seguir endavant” i ha destacat tota la feina realitzada per als premiats i reconeguts que avui han tingut trobada a Martorell.

Posar en valor la gestió esportiva

A través dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, l’ACGEP pretén donar visibilitat i  reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que cerquen l’excel·lència, la recerca i la innovació per al desenvolupaments de productes i serveis esportius de qualitat.

L’acte ha estat presentat pel periodista esportiu de TV3, Jordi Sanuy, i ha comptat també amb una taula de debat al voltant de la nova Ley del Deporte publicada al BOE el passat 31 de desembre. En aquest col·loqui han participat els experts Isabel Pérez Espinosa, Secretària de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Iolanda Latorre Roldán, Secretària de l’Associació d’Empreses de Catalunya d’Activitat Física i Fitness i Coordinadora Sectorial d’Esports de la Confederació Patronal de la Petita i Mitjana Empresa i Autònoms de Catalunya, i Gerard Figueras Albà, subdirector dels Centres DIR i ex- Director i Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física.

Més imatges

Documentació relacionada

  • ACGEP

Notícies Relacionades