Traducció no oficial gentilesa de Google

Ciutat Europea de l'Esport 2023 > Notícies > Martorell > Uns 2.000 caminaires se sumen a la Marxa de la Primavera 2023

Uns 2.000 caminaires se sumen a la Marxa de la Primavera 2023

Uns 2.000 caminaires se sumen a la Marxa de la Primavera 2023

La Marxa de la Primavera 2023 ha celebrat enguany la seva 30a edició. Els prop de 2.000 caminaries es van reunir al Pavelló Esportiu Municipal, on es van repartir les samarretes commemoratives i van poder gaudir d’una actuació dels Gegants de Martorell i els Grallers del Diable. Després de l’escalfament, van encetar la caminada per l’entorn natural de Martorell.

L’excursió es va poder fer per dues rutes diferents: la més curta de 6,5 km per la serra de Les Torretes, Quatre Camins i Les Mines de Plom; i el recorregut llarg de 10,8 km, envoltant el Montgoi, i gaudint de les visites al Castell de Sant Jaume i a Les Mines de Plom. La jornada, a més, va englobar diverses activitats a l’aire lliure, tallers de reforestació, proves d’aventura i habilitat, i també un itinerari de 7 km per les serres de Les Torretes i l’Ataix.

Aquesta marxa se celebra cada any el primer diumenge de primavera i és una de les activitats més emblemàtiques de Martorell, perquè implica a moltes persones de totes les edats. Així, enguany s’han recuperat les xifres de participació prepandèmiques, arribant als 2000 participants.

 

Més imatges

Documentació relacionada

  • Mira el vídeo de la Marxa de la Primavera 2023
  • Més informació

Notícies Relacionades